Wondo logo

Aloita Taekwondo

Miten aloitan taekwondon?

Tarjoamme monipuolisesti taekwondoharjoituksia pääkaupunkiseudulla niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin harrastajille. Aikuisten treeneissä alaikärajana on 14 vuotta, ja yläikärajaa harjoitteluun ei ole!

Syyskausi 2020 alkaa viikolla 34*, mutta voit aloitta taekwondon silloin kun sinulle parhaiten sopii. Taekwondon peruskurssille voi tulla mukaan pitkin vuotta eli myös keskellä syys- tai kevätkautta. Harjoituksia järjestämme Helsingissä ja Espoossa.

*Poikkeuksena Helsingin kouluryhmät alkavat viikolla 36, sekä Espoon keskuksen Kannusillanmäen vuorot perjantaina 4.9.

Aikuisten peruskurssit >>
Lasten peruskurssit >>

Mitä kurssin aloittaminen vaatii?

Aloittamiseen tarvitset vain innostuneen asenteen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla! Harjoitteluun tarvitset sisäliikuntaan soveltuvat liikunnalliset vaatteet ja vesipullon. Harjoittelu tapahtuu avojaloin. Lisää tietoa taekwondon harjoittelusta löydät täältä >>

Ohjeet harjoituksiin kulkemiseen löydät täältä. Paikalle saapuessasi kerro tunnin ohjaajalle tulevasi kokeilemaan ensimmäistä kertaa.

Ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään sähköpostiin kirjautumisohjeet jäsenjärjestelmäämme, sekä lasku peruskurssista. Sinulla on kaksi maksutonta harjoituskertaa aikaa päättää haluatko jatkaa kurssilla. Jos ensimmäisten kokeilukertojen jälkeen mielesi muuttuukin, niin ilmoita siitä Marille.

Tytöt spagaatissa.

Peruskurssi päättyy vyökokeeseen

Peruskurssin jälkeen järjestetään vyökokeet harrastajille. Ensimmäinen vyökoe sisältyy uusille harrastajille kurssin hintaan!

Peruskurssin jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus osallistua laajemmin seuran harjoituksiin. Tarjoamme peruskurssin suorittaneille esimerkiksi vauhdikkaita ottelu- ja kamppailuharjoituksia sekä kehonhallintaa kehittäviä liikesarjaharjoituksia. Lue lisää taekwondon eri osa-alueista täältä >>

Innostuitko? Ilmoittaudu mukaan ja aloita taekwondo!

Aikuisten peruskurssille? Ilmoittaudu nyt >>
Lasten peruskurssille? Ilmoittaudu saman tien>>

Taekwondon harjoittelua muodossa.